Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

viskar ditt namn




morgonens ängel
vilar i mitt öga
stjäl ljuset
ur skuggor av oro

viskar ditt namn




Fri vers av kath
Läst 264 gånger
Publicerad 2006-04-07 20:08



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
suggestiv
2006-04-07

    Bodil Sandberg
Underbar poesi kära kath...
2006-04-07
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath