Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskade avtryck


Älskade II

Ängel, vet du?

mitt hjärta är frostbitet

har stannat i vila

det väntar 

det längtar

ja

vet 

det kommer en vår

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-12-25 13:10



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Frusna känslor
2015-03-12

  Lars Hedlin
Underbar!
2014-12-28

  M M Mannheim VIP
Ja vi får njuta nu och då.
2014-12-25

    Ken Cassel
stannat i dvala hade jag velat att det stod, Nina
Men det är jag det

Kram på dig, vännen min

Ken
2014-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP