Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guds hus


Nyfött är året
stjärnan okänd
målet för resan

ett oväntat hem

prakt och glitter och duga
människans krav på Guds hus
Gud själv visat sin önskan

"JAG ÄR" vill i vardagen bo

så långt från tempel som möjligt
nära det märkvärdiga DU
så bakvänt från jordiska värden

i dig bor Den Största, bor GUD








Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-02 19:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant och bra skrivet!
2015-01-11

  aol
Så är det bra skaldat vännen
2015-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP