Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sammanfattar här och nu



så stilla vaknar tiden igen
vilar mot en svart natt
där illusioner spelat sina spel

jag faller in i de svaga andetagen
stannar upp
ser mig om ännu en gång

men i dörren väntar nya meningar
och jag fyller stegen med mod
sammanfattar här och nu

till ett ljus som leder framåt




Fri vers av kath
Läst 228 gånger
Publicerad 2006-04-09 08:36



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
du har fångat en del av livet. natt och dag, och det som leder oss framåt.
2006-04-09

    Bodil Sandberg
Ja här känns det som om morgonen smyger ingenom persiennen...uppvaknandet...allt det som vi drömt...får en chans...snyggt...
2006-04-09
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath