Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu?

Djupt under mirakler

vintervit snö

 

i vintervit kyla

nästan vackert varmt?

 

ja gnistrande varmt

 

under ytan av is kyla virvlar

snö i vindar

sjunger vindarnas sång

 

Där

brinner eldar av kärlek i

i hennes hjärta

 

i vinterns stjärnklara natt

Ser hon skuggor älska

 älska drömma dröm

 

hon?

hon älskar dem vackra

änglar

 

Se de dansar 

virvlande vita 

 djupt in i

 

hon minns det

som då

en gång för länge sedan

 

var hon ett barn?

och hon var älskad?

 

ja

hon minns det

nu  

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-01-15 19:11



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så fin
2015-03-12

  marie ohlson
Åh så vackert rörande!
2015-02-12

  Lars Hedlin
Så vackert och så ömt!
2015-01-16

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint...
2015-01-15

  ULJO
Ljuvligt att läsa
2015-01-15

    ej medlem längre
jadå, så fin!
2015-01-15

  Maj-Lis VIP
Så fint du skriver
2015-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP