Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja....vem har väl inte suckat över måndagarna.....skriven 1984


Måndag

Du fruktansvärda morgon
Du helvetes dag
Vad ont har jag gjort
för att få vakna i ditt lag
Jag snubblar på dina fötter
Jag i dina fällor går
Åh helvetes måndag
Du i min väg står




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-04-10 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP