Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam & Oförstådd

Faster byt blöja
för blöjan är full efter all mat
borsta tänderna och lägg henne sedan
Faster säger bara ja hela tiden
hon kan inte motstå lilla Felicia
men alla glömmer bort att Anna är bara en flicka
med sitt eget liv och sina problem
Anna säger ja till allt och stänger in allt inom sig
är det verkligen så bra frågar jag mig själv (?)

Alla jäkla doktorer som inte har något vettigt ord
dom säger bara - Detta såg inte bra ut Anna
var får jag min livskraft ifrån
ifrån kraftledningen kanske
ska min kropp ge upp innan mina drömmar är fullgjorda
det kan ju inte bara ske mitt liv ska fullbokas eller (?)

Mycket man ångrar med sitt liv
finns det ingen returkvitto (?)
Får man tänka att man aldrig fanns
att man skulle ha blivit ett \"missfallsbarn\"
får man tänka så nu när det inte finns någon annan utväg (?)

Skolan det är ett minifält
kliver man fel så lossnar helvetet loss
man får gå en massa omvägar för att komma framåt
är i min egen lilla värld i skolan
går där med musiken på och bryr mig inte om omvärlden
går bara fram och gör det jag ska
tack för mina tabletter att jag orkar
tabletterna som engång var min fiende
har blivit min vän som jag somnar in så mjuk av
men tänk om man somnar in för alltid en dag (?)

Och alla vuxna ni säger ni förstår men ack nej
fattar ni inte att ni gör fel hela tiden
en vacker dag om jag lever så ska jag tala om det för er
att ni gjorde fel och då brakar helvetet loss
men frågan är om ni lyssnar på mig för ni lyssnar ju inte nu (?)

Chulle och sabina ni är små värmeljus
som står längst in i ett mörkt rum
om man ser riktigt noga så ser man att dom lyser som diamanter
för det är ju det ni är - riktiga diamantbrudar
och jag älskar er så himla mycket
fattar inte hur jag har hittat er (?)

Min lilla livboj som är så långt borta
nu inser man ett och annat
allt är så ljust nu när sommarn kliver in
du betyder mer än vad jag trodde
när du kommer hem så blir det kramkalas
ett kalas för du har varit borta ifrån mig så länge
jag saknar dig - vännen min
tror nog allt allt misstolkas här nu (?)




En liten del av mitt patetiska liv nu ska jag gå
ta ur fem tabletter och dricka vatten
somna in i paradiset och drömma om det hemska
GO NATT!!




Fri vers av Lilla trollet
Läst 376 gånger
Publicerad 2006-04-12 23:55



Bookmark and Share


  Wretling Erik
Du skriver träffande hur det känns för dig just nu, och också hur det kan kännas för oss runt imkring dig. Vi betyder mycket flr dig, men har svårt att tolka rätt hur du ska behandlas och tolkas. Det är svårt, och du visar tydligt i din text länmgtan efter något bättre och hur trött du är på allt.

Jag ska föröska göra mitt så att du slipper känna detta. Du är fortfarande vbetydelsen i ordet kärlek.
2006-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet