Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv?

Liv

vi lever ?

 

lever liv?

liv efter liv

 

lever vi?

 

livet

 

vad är livet?

vi lever ?

 

lever

ett liv

 

liv

 

älskar livet?

 

ja

 

älskar

att leva

 

levande

älskande

 

liv




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-20 20:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar denna mycket! :)
2015-03-21

    ej medlem längre
Vilken underbar lek med orden...så vackert som bara du kan.
2015-03-21

  M:tin
Fina och kloka tankar!!!!!
2015-03-21

  Peter Stjerngrim VIP
Inte utan att jag undrat över hur det är med dit liv, vännen ...
Välkommen tillbaka! Saknat dig ...
2015-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP