Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varma vingar

Mjukvarma händer

skriftar

i nattens låga tänder

 

ljuset skimrar

ögon blinkar

nattens himmel ser

 

i sitt innersta

hon älskar dem som ser

 

vindar blåser

stjärnor ler

 

ber henne att älska 

älska honom mer

 

ty när hjärtats vindar blåser 

och stjärnor ler

 

vi minns det vi glömmer

vi är alla änglar

som ger

 

varma vingar

det är kärlekens under

 

och se

under nattens stjärnklara himmel hon ler 

   

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-03-21 01:35



Bookmark and Share


  ULJO
Briljant skaldat
2015-03-23

  ResenärGenomLivet VIP
Vackra, kärleksfulla ord...så fint...
2015-03-21

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-03-21

    maija tuori

Otroligt vackert....
2015-03-21

  Lars Hedlin
Livsbejakande och fint :)
2015-03-21

    ej medlem längre
Underbart vackert.
2015-03-21

  M:tin
Så vacker :)
2015-03-21

  Elisabeth H
Gillar den här mycket. Bra skrivet!
2015-03-21

  Bibbi VIP
Så underbart vackert.
2015-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP