Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I evig

Då hjärtan möts

jag längtar dem

 

ett hjärta itu

i ett

i ögonens blickar tillbaka

 

då hjärtan möts

i den eviga himmelen

 

och händers lust

förevigar dem

 

i fluffiga moln

nära solen

 

med vingars lätta avtryck

formar dem älskade figurer 

på vår himmel

 

tiden är evig

molnen förgängliga

 

men visst stannar de kvar ändå

inuti

 

i rymdens fantasi

där själen bor

och älskar dem

 

du och jag

i evig tid

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-29 16:11



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
snyggt! härligt skrivet

applåder
2015-04-12

  Lars Hedlin
Tycker om mycket!
2015-03-31

  ULJO
Briljant slaldat
2015-03-29

    ej medlem längre
Underbara ord.
2015-03-29

  M:tin
Riktigt vacker!!!!!
2015-03-29

  Marita Ohlquist VIP
Texten sjunker in och väcker tankar och känslor!
Bra skrivet.
2015-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP