Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymdgalen?

Jag ser på hans himmel

känner hans rymd

hör hans ande

tag och ge

se och känn

 

Hans ord stannar i min rymd

gör mig stark

gör mig svag

gör mig så

gör mig

 

rymdgalen?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-29 17:32



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Så fin!
2015-04-01

  Lars Hedlin
Så fint .)
2015-03-31

  ULJO
Väl förmedlat
2015-03-29

    ej medlem längre
titel
med rum,
+
2015-03-29

  M:tin
Fint!!!!!
2015-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP