Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i morgonens tysta timmar




i morgonens tysta timmar
finner jag mig tänkande på dig

hur du fyller min dag med ljus
och jag saknar dig än mer

jag målar din bild i en slöja av tårar
på väg mot vinter
i en stad jag äger i minnet av dig

och en spökballet dansas
på en scen jag inte valt
där frosten bildar kylig kuliss
till kärlekens spel

i morgonens tysta timmar




Fri vers av kath
Läst 235 gånger
Publicerad 2006-04-14 12:53



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Stark och fylld med vemodig längtan! Jag riktigt ryser!
2006-04-14
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath