Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag HATAR dig.

Jag saknar ingenting
Jag ångrar ingenting
Jag kan lika gärna göra om det igen
Du förtjänade vart enda ord jag sa
Slagen du fick
Förtjänade du inte
Dom skulle varit hårdare
Jag hatar dig
Du är så jävla korkad

Ett ord
Och jag vill slå ihjäl dig
Jag önskar jag kunde
Men du förtjänar det inte
Jag vill inte vara som dig på något sätt
Du är så ful
Du säger saker som
\"förlåt, jag menade det inte\"
Och nej, du menade inte det heller
Aldrig kommer ett förlåt från dig lätta hjärtat
det kommer bara lägga på hundra kilo extra
För inte ens gud vet vad komma skall

En dum åsna
kan inte ens jämföras med dig
SLUTA SÄGA FÖRLÅT
Men du vet att det är vad jag vill höra
När du gör ett misstag bildas mitt
Som tårta på tårta
Ge mig något du menar
Ge mig något jag kan spara
och förtjäna
Ett gräddfyllt ord
Utan följder av svek och tårar
Du vinner...

Jag älskar ju dig...




Övriga genrer av Malina
Läst 492 gånger
Publicerad 2006-04-14 22:54



Bookmark and Share


  yoyyo
"Slagen du fick
Förtjänade du inte
Dom skulle varit hårdare
Jag hatar dig"

gillde de mest!

och allt slutar med jag älskar ju dig..

snyggt!
2006-04-22

  jobby
Bra diss text, kärleken är inte enkel.
Så som du känner, har nog alla känt nån gång.
2006-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Malina
Malina