Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För att föregående var en ren uppvärmning, att säga att den var vad jag ville ha sagt var som att lägga en sten på en blåbärskvist och tro att den aldrig skulle kunna falla.


lite fridlysta ord, sådant man inte säger rakt ut och orden jag aldrig skulle erkänna.

orden börjar sakta lägga sig
men trots att det var länge sedan jag skrev
är det först nu när jag långsamt börjar förlora förståndet
så jag känner det största begäret

jag känner mig helt förvirrad
som fastsydd i en tvättmaskin
och just nu så vet jag faktiskt inte vad som
eller hur jag skulle kunna ta mig ut

Det är faktiskt inte mycket jag vet
inte mycket
jag är inte särskillt smart och jag har inte mycket till minne
Men jag vet när jag gör fel
och jag vet när andra gör fel
personligen så tycker jag att det är vad som räknas
Man behöver inte kunna geometriska formler eller skriva långa arbeten i form av ordbabbel och sådant som inte utvecklar en själ
Jag är trött på systemet
detta sjuka system som handlar om sådant som ingen faktiskt bryr sig om i annat mån än att tjäna pengar på

mest av allt har jag ont i magen
mår lite illa
kanske svalde jag en fluga i hopp om annat
det känns som om detta är sista tiden vi har tillsammans
absolut sista
som du sakta inväntar ett hårt och hopplöst farväl
du kommer att lämna mig
lämna mig ensam med dina avdankade ragg
oh herregud. vad är stockholm utan dig
inte fan finns stockholm utan dig

jag blir arg om du lämnar mig nu
lämnar mig när livet, du, är min andra hälft
älskling, jag älskar dig inte men du är precis vad jag behöver
behöver just nu för att göra mig sådär lycklig

Jag vet inte
mest av allt är jag väl rädd för att bli lämnad ensam
lyssna på musiken du lärde mig att älska
titta på vännerna som du lärde mig att känna
röka och dricka kaffe i mina väntande stunder
och tänka på tillfällena som vi faktiskt ägde

Det finns mycket i vårt förhållande
som faktiskt varit ett rent helvete
Men det börjar klarna
sakta sakta och jag börjar långsamt se anledningen till allt horibelt.
Det var inte mitt fel
och det var inte ditt
tillsammans skapade vi en barriär som många andra var ute efter att slå sönder
de lyckades
de lyckades något fruktansvärt.

Men snart är tiden kommen
Tiden är kommen då våra liv börjar på nytt
vi har en chans
eller en ren jävla otur
vi flyr landet
och finner lyckan i lyckliga idioter
far hem
lever livet
och far bort igen

Lev med mig
vägra lämna mig
vägra lämna mitt stockholm utan mig.




Övriga genrer av Malina
Läst 462 gånger
Publicerad 2009-05-26 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malina
Malina