Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förtroende i olika delstater

När man tror att man har allt man behöver
det är då man lyckas förlora
man förstör och förstör
människor förstör allt trots att slutet är så oerhört nära
Sluta putta mig när jag faller
sluta utnyttja det jag kallar mina brister

beviset för att man aldrig ska berätta om sina brister för sina nära och kära
Jag är naiv och godtrogen
det värsta jag gjort är att berätta det för folk
de drog och drog i mina rep
och allt jag tänkte var att det är så man gör
sådant händer
Jag släppte mitt hjärta i era händer
timmen senare använder ni det i er eget försvar
förstör mig när jag sitter i en annan del av staden
bryter förbandet och öppnar mina stängda sår
jag tänker fan inte ta mer skit
tänker inte ta mer lögner
jag tänker ingenting längre
människor är skit
Jag trodde verkligen att jag hade det nära mitt hjärta

jag kan inte längre vara ärlig
trotts att jag inte kan ljuga
folk använder det i de värsta situationerna

jag fann en vän
En vän lika god som innerlig
Jag fann honom
och världen kallade till öråd
och fann en utväg i utnyttjande
Men jag lovar, ni lyckades inte denna gång
Mina vänner svek mig och jag fann vilka som stog mig nära
Det är typiskt att finna att det som är det man lever för
är det som sätter en i blåsväder
Jag trodde verkligen på dig
Varje ord du sa
men vaje ord var en lögn
Varje gång jag vände mig till dig
Sa du det som du själv sagt
fast använde försvaret på annan mun
det är förjävligt
Men nu förstår jag varför jag ingenting fick säga


tiden gick och stunden är funnen
Du behöver det här
precis lika mycket som jag
Personen jag litade på
var den som utnyttjade mig mest
jag är fan starkare än du.
Jag menar, tänk om jag hade varit så ensam som du
att jag hade behövt finna vänner genom att trycka ner mina kära
jag håller inte längre med dig
jag stöttar inte ditt beteende
och jag lyssnar inte på sin egocentriska pratstund
jag är trött
så himla trött

för en stund är du historia
för det du gjorde var brutalt
och det vet du




Övriga genrer av Malina
Läst 325 gånger
Publicerad 2009-05-25 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malina
Malina