Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

röda hjärtan regnar





med ena foten i en dröm
föll jag i dagen som börjat
dina ögons magi på min näthinna

bussen försenad
vattenpölar att hoppa i
dansen nära mitt hjärta

såpbullor av din beröring
under mina lätta fötter

hos dig är jag svag
vilar i ett hopp om kärlek

jag målar himlen rosa
och röda hjärtan regnar över stan




Fri vers av kath
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-04-15 08:36



Bookmark and Share


    Hans VIP
"med ena foten i en dröm föll jag i dagen som börjat" och "såpbubblor av din beröring under mina lätta fötter"... fina och talande bilder som jag tycker mycket om. Tack/Hans
2006-04-15

  Myself
härlig joppfullhet,blev glad av din dikt.ha en bra dag.
2006-04-15

  Anders P VIP
vilken härligt förälskad sinnesstämning denna dikt andas.
2006-04-15
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath