Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
solen vår förutsättning för liv och en evig källa till glädje.... anders p dikt \"dimman lättar\" inspirerar till soliga tankar denna påskafton ...


solen värmer oss




se hur jag dansar för dig
genom drömmar
i en sång fångad i dina läppar

solen värmer oss
i vårens första barfota kyss

våra skratt ekar över stan
och himlen öppnar sin dörr




Fri vers av kath
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-04-15 09:18



Bookmark and Share


  stannar kvar
"solen värmer oss
i vårens första barfota kyss"
Underbart värmande som strålar genom hjärtat... total vårkänsla och stora leendet
2006-04-15

    Agnieszka
härligt skrivet. med lätta fingrar
du väcker leendet denna soliga dag
2006-04-15

  Anders P VIP
stort att kunna inspirera till så fin poesi. känner mig hedrad.
2006-04-15
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath