Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GLAD PÅSK



se hur vinden leker i solen
öppnar vårens dörr
målar dagen i ljusa färger

livet vaknar ännu en gång

det är stort ....


GLAD PÅSK ALLA POETER:SE VÄNNER




Fri vers av kath
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-04-15 09:29



Bookmark and Share


    NoMi F
Glad Påsk du också
2006-04-15

  stannar kvar
Väldigt stort.... och glad påsk till damen också *lyfter på hatten*
2006-04-15

  Per Rydberg
Ja, det är stort! Tack och Glad Påsk!!
2006-04-15

  DanSan
Ja livet vaknar ännu en gång, så stort är det!!!
2006-04-15

  Liselotte
livets kraft!
2006-04-15
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath