Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tills gryning vaknar



var är stunden
den vi behöver som mest

du frågar mig om jag ser
hur du behöver kärleken

jag vänder på frågan
och vi speglar vår saknad
i varandras rädsla

den som bygger murar
eller de vackraste slott

i en passion av begär
gömmer vi oron för ett tag

tills gryningen vaknar

och det är dags att gå tillbaka
var och en till sitt

doften av dig följer mig in i dagen




Fri vers av kath
Läst 207 gånger
Publicerad 2006-04-16 07:58



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
"doften av dig följer mig in i dagen"

denna slutrad är en dikt i sig.. vackra tankar om kärlek och gemenskap.
2006-04-16

  Anders P VIP
dina dikter har så gott som alltid ett mycket tänkvärt, suggestivt och mångbottnat innehåll. Jag är nyfiken på hur det skulle bli om du försökte jobba med bundna former. T.ex. Tanka eller haiku.
2006-04-16
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath