Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och vi går fram på vårens trottoarer



telefonsamtal
krav
obetalt

en dag framför mig

stegen mot vårens trottoarer
solens strålar gäckar
en latte på café

sms till dig
som får hjärtat att le
mediterar en stund
med dig som ett mantra
outsläckligt

arbeta
sakna
leta efter minnen av dig

inse att tiden ännu inte
bränt din bild till aska

ser på mitt sms som inte blev sänt
delete

stegen på kvällens trottoarer
vänder hem
där tårar faller
ser tevens flimmer

släcker lampan
drömmer
och vi går fram på vårens trottoarer




Fri vers av kath
Läst 193 gånger
Publicerad 2006-04-16 08:13



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
"solens stålar gäckar" stavfel? strålar?

gillar smstankarna...
2006-04-16

  Anders P VIP
vilken formuleringskonst.

"inse att tiden ännu inte
bränt din bild till aska"

Sitter som en smäck
2006-04-16
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath