Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryuo


när nu....


det är i den stund
när nu och här är alltet
som längtan vilar




Bunden vers (Haiku) av kath
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-04-17 06:52



Bookmark and Share


  rebecca d
tack för den...precis vad jag behövde läsa..så sant!!! och stillheten och vilan finns i själva dikten
2006-04-17

  Anders P VIP
mycket vackert. ditt haikudiktande artar sig bra
2006-04-17

    ej medlem längre
Godmorgon, ja så är det ,den vackra och sköraste
känslan av alla.
2006-04-17
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath