Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Okej, jag erkänner.
Jag har varit ett svin
Ett egoistiskt arsle
En dum jävla åsna
En korkad elefant
Och en jobbig apa
Men bara för att jag var trött
Trött på att du alltid är upptagen
Upptagen just då jag behöver dig
Jag har inte tänkt som jag ska heller
Jag har inte lyssnat på dig
Eller rättare sagt;
Jag har lyssnat på dig
Men inte brytt mig
Jag har brytt mig om dig
sen den dagen jag först pratade med dig
Sen första gången jag såg dig
Och du vänder bara ryggen
När jag väl gör samma sak
som du gjort hela tiden
Struntar du i mig
Förlåt.
Jag hatar dig inte
Jag vill inte att du ska dö
jag vill ha en förklaring
Jag vill att du ska älska mig
Så som jag älskar dig
Ett Misstag
Är ett misstag
Ett dumt misstag
är ett korkat misstag
Ett misstag jag inte
riktigt menade
Jag menar det den här gången.
Förlåt, jag älskar dig
jag älskar dig så mycket att
jag inte vet vad jag säger
och gör
Förlåt?

...

M&M?




Övriga genrer av Malina
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-04-17 16:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du är urstark!
¤
2006-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Malina
Malina