Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gatekeeper of love

So many times
so many women
I have met
I have helped

To get out
to get on their feet
to gain strength
to feel free
to feel seen

Out of care
out of love

Yet here I am
the gatekeeper of love
unloved
unseen
unwanted
once my mission done
no more needed

Who will open a door
just for me?
To show me love?
Am I caught forever in between and never getting there where love exists?




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-08 14:15



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Love hurts......
2015-06-08

  Sturesdotter
The question for many.

Raderna går som en dans, en stillsam blues med mycket känsla.
2015-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP