Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek som ett spöregn

Ha du tänkt på att kärlek dä ä sôm ett spöregn

först ä dä blött

senna tôrker dä ôpp

så småningôm

å då ä dä sôm dä ä




Fri vers av Lilla trollet
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-04-19 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet