Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unner kudden i natt

Nu ha ja plocka

alle di där vackre

ängsblommera

du ville ha

så lägg dôm nu

unner kudden i natt

med söttan tar dig

ôm du önsker

nôn den än mig




Fri vers av Lilla trollet
Läst 274 gånger
Publicerad 2006-04-19 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet