Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är lycka ?

Det kände jag när jag var nygift
följde min man till sina tävlingar
blev ännu lyckligare när han vann dom


Idag känner jag lycka
när jag orkar ta mig till affären
med hjälp av rullatorerna


ja, tänk vad tiderna förändras




Fri vers av Lilla trollet
Läst 246 gånger
Publicerad 2006-04-19 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet