Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ja int får då ringer ja te mormor

Tänk va mormor ä snäll

När ja int får
sôm ja vill för dig
då ringer ja te mormor

Å kan du tänka dej
då får ja nästan va sôm hellst

Tänk ôm du mamma
vôre sôm mormor ändå




Fri vers av Lilla trollet
Läst 293 gånger
Publicerad 2006-04-19 20:11



Bookmark and Share


    Annan.Stans.
Nawww...ja morföräldrar e ju bäst XD

2006-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet