Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå int så fort pappa

Gå int så fort pappa
för ja hinner int mä

Ja tar ju fyra steg
när du tar ett
å sting får ja
åttå denna kuttinga

Så bråttôm ä dä fôll int
gômmen live




Fri vers av Lilla trollet
Läst 276 gånger
Publicerad 2006-04-19 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet