Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hôlle öga öppne när man pusser

När pappa pusser
dej mamma
så blunner du
för jämna

Varfför gör du dä

Du ha sagt ôt mej
att en ska
hôlle öga öppne
så en vet
vem har mä å göre

Dä kan ju vare
vem sôm helst
sôm pusser dej




Fri vers av Lilla trollet
Läst 239 gånger
Publicerad 2006-04-19 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet