Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur bär en sej ôt när en ska te himmlen mamma

Hur bär en sej ôt
när en ska te himmlen mamma
Får en följe mä nôn raket
eller är dä flygplan
en ska åke mä

Ja ja bare unner
ôm en ska beställe biljett
eller ôm nôen annen
sôm orner dä

Så en int blir stånas utta




Fri vers av Lilla trollet
Läst 280 gånger
Publicerad 2006-04-19 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet