Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men lôft da pappa

Snälle pappa
lôft mej högt

Lôft mej så högt
att ja ser
över granera
å björkera
över stôga ôt morfar

Ja ändå bort te hage därborte

Så ska ja plocke
den fineste blommera
ja kan hette ôt dej

Men lôft da pappa




Fri vers av Lilla trollet
Läst 301 gånger
Publicerad 2006-04-19 20:19



Bookmark and Share


  Eline.P
En härlig doft av barndom, längtar tillbaka ibland,men åren går och nu är de vi som lyfter.
2006-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet