Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man lyckas alltid hitta en utväg på något sätt...


en anorektikers tankar


Dina händer är iskalla!
Jag kan sätta på mig vantar.
Ditt hår blir tunnare!
Jag kan ha keps på mig.
Dina ben är bräckliga!
Jag kan dricka mer mjölk.
Din andedräkt är äcklig!
Jag kan tugga tuggummi.
Din mens är borta!
Jag kan adoptera barn istället.
Din syn försämras!
Jag kan kisa.
Din häck försvinner!
Jag kan ha fler trosor.
Dina bröst krymper!
Jag kan stoppa in extra tyg i bhn.
Dina kläder blir för stora!
Jag kan sy in dem.
Din sömn försämras!
Jag kan ta sömnpiller.
Dina prestationer sjunker!
Jag kan sätta lägre mål.
Dina vänner lämnar dig!
Jag kan sluta förstöra för dem.
Din familj lider!
Jag kan flytta hemifrån.
Din framtid är borta!
Jag kan tyna bort.




Fri vers av kyara
Läst 677 gånger
Publicerad 2006-04-21 16:20



Bookmark and Share


  lindblad
du har skrivit den hemska sanningen som en dikt. riktigt bra skrivet, tycker jag. :]]
2006-04-30

  trixas
Finner inte ord, du har tagit alla.
2006-04-22

  Xenia
vad jag ser när jag läser texten är att den är sann,
rädslan att inte våga inse att felet ligger hos en själv.
2006-04-21
  > Nästa text
< Föregående

kyara