Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland undrar jag...

Hur fan ska man säga att man hatar sej själv?

Hur för i helvete ska man förklara det för någon?

Hur fan ska man sätta ord på känslor när allt man känner är självhat?

Hur fan ska man titta en person rakt in i ögonen och berätta att man inte orkar mer?




Fri vers av kyara
Läst 462 gånger
Publicerad 2007-10-09 17:34



Bookmark and Share


  Missi VIP
du är ändå stark nog att skriva. hoppas din vind vänder / ida
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

kyara