Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem finns?

Vad ska man göra när man mår skit
När allt man vill är att gråta
Skrika
Slå
Sparka
Spy
Somna in...

För vem skulle nånsin hjälpa mej kämpa för att nå mitt mål?
Vem skulle stötta mej?
Vara där när jag inte kan vara stark helt själv?
Finns det någon som skulle finnas där för mej?

Vem? När svaghet är allt som finns kvar inom mej?

Säg mej, vem som skulle fånga mej om jag skulle vilja falla



Man slutar aldrig undra
Även om allt man ser, hör, känner
är
tystnad









Fri vers av kyara
Läst 445 gånger
Publicerad 2007-11-02 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kyara