Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När styrkan sviker

Man är inte stark om man berättar
Man är inte stark om man ber om hjälp
Man är inte stark om man visar sina tårar
Man är inte stark om man ger upp

Säg mej då, hur blir man det?

Är det genom svält
Är det genom straff
Är det genom sömnlösa nätter
Är det genom självhat

Förlåt om jag vill falla tillbaka
Förlåt om jag skriver det här
Förlåt om jag sårar er alla
Förlåt om jag glömt vad styrka är




Fri vers av kyara
Läst 475 gånger
Publicerad 2007-10-09 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kyara