Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma, du skulle bara veta...

Det svider, Mamma
Det svider när du inte märker vad jag döljer
Det svider så långt in i själen
Förstår du det?
Varför ser du inte?
Ibland skulle jag bara vilja skrika, få ut allting
Men varje gång jag försöker stoppar jag mej själv

För vad skulle hända?

Du skulle bryta ihop
För vem orkar förstå mina djupaste känslor?
Du förtjänar så mycket mer
Än att behöva gå igenom den här historien en gång till
Du skulle aldrig klara av det
Det vet jag, tyvärr

Men ibland skulle jag bara vilja att du skulle veta
Hur det är att vara jag
För det gör ont när du ser mej
Jag skämms så jävla mycket när jag står där i köket och hetsäter
Varför måste du komma in?
Ser du inte hur jävla mycket jag skämms?
Och varför kan du inte sluta le då?
Mamma, du skulle bara veta hur jag mår

Men jag står ut, försöker dölja allt så gott det går
Fastän jag vet att min fasad sviker ibland
Förlåt, det är inte meningen att det ska gå ut över dej
Du är för underbar
Och du anar inte hur ofta jag skulle vilja krama dej och säga hur mycket jag älskar dej
Men jag kan inte
Det är som om jag är fast i en bur
Bakom glas
I en bubbla
Där mina tankar inte kommer fram

Men Mamma, jag klarar mej
Även om jag inte tror det ibland
För det känns som om jag faller
Längre och längre ner
Och vem orkar stoppa mej?

Men oroa dej inte
Fortsätt lev lögnen jag byggt upp
Inget ska nånsin såra dej mer
För du är värd så mycket mer, Mamma
Så mycket mer
Än
Bara



Jag






Fri vers av kyara
Läst 487 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-02 18:06



Bookmark and Share


  Linen
Tänk om det finns en text här som heter: Min dotter, du skulle bara veta...

Om det inte finns, skriv den!

Ventiler är bra, för alla.
2009-02-22

  © anakreon VIP
Hon kanske inte vill leva din lögn?
Hon kanske vill höra din sanning?
Tystnad är inte alltid ointresse.
Minst lika ofta är det ett
stumt rop på hjälp.
Kram Carl-Erik
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

kyara