Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ännu ett skrivsamarbete med Jennie =)
denna gången blandade vi ord huller å buller *ler*
våra ord är mixade,budskapet gemensamt.. Tack Jen !                Crister




Passion Lidelse



Den gör ont

~passionen~
som stramar åt
och leker sin lek
med åtråns stålband

~~snärjda själar~~
dras samman till andnöd


andas ut och flyr utan val




Fri vers av Ord
Läst 762 gånger
Publicerad 2006-04-20 22:47



Bookmark and Share


  Kajsabajsa
Både lite erotiskt och ändå väldigt fin stämt...hur de nu kan var så?! gillar:-)K
2006-04-22

  prinscess VIP
den här var bra
mycket bra förmedlat
om passion lidelse
värd en klar femma
2006-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord