Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm inte bort att du måste leva

Lena du står emot all slit
ändå har du kommit ända hit
du står här varje dag
försöker få oss att förstå
håller humöret uppe ändå
går ut i skogen ett tag
med dina hundar och kopplar av
ger allt du har
även om du inte får som du vill alltid
tar fram det goda ur varje en
glöm inte bort att du måste leva
gör det du klarar av



just idag




Fri vers av Lilla trollet
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-04-21 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet