Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig slippa

Ibland kan allt bli fel
man säger saker som man inte ska säga
ger signaler som tolkas fel
men jag tror du vet
titta bara i mina ögon
så får du svaret på dina fråga
men vad var min fråga
allt blir så förvirrat
när det blir förbryllat
står här ute på piren
en blåsig oktoberdag
mitt hår blåser i vinden
funderar på jag skulle ha gått
gått upp på vinden
öppnat dina brev som du har skickat
står här och funderar om jag ska hoppa
hoppa mot alla vassa klippor
låt blodet droppa
låt mig slippa




Låt mig slippa lida




Fri vers av Lilla trollet
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-04-21 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet