Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan bara drömma

Varje morgon tar jag mina depessionstabletter
lever min dag varje dag
en massa tankar kommer
mina demoner låter mig göra saker
en dag kanske mitt liv slutar
men jag kämpar ändå vidare
ibland undrar jag
var får ja min kraft ifrån
trots att jag är sjukskriven
tar jag inte det lugnt
jag kämpar - knåprar - löser saker
som egentligen inte går att lösas
vad får mig att tro att jag ska lösa problemen
som inte finns någon lösning på
varje natt när mörket faller
kryper demonerna fram
då tar jag mina sömntabletter som utväg
så jag kan sova utan mina hemska mardrömmar
som består av blod - knivhugg
allt du bara kan drömma om..




Fri vers av Lilla trollet
Läst 286 gånger
Publicerad 2006-04-21 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet