Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låg på sidan tidigare, eftersom jag tycker om den så mycket så blev jag tvungen att publicera om den eftersom skiten slutade synas. (första texten jag skrev på sidan)


Åskmoln

Där borta är dom - Kråkorna som flaxar och menar att dom kan vända hela världen upp-och-ner med ett ynka vingtag. Små, äckliga och kolsvarta, samtidigt enormt skrämmande och tycks vara så mycket mer än en flock av fåglar.

Långt bort i fjärran hör man ett högt hundskall och \"swish\" säger det och kråkorna sätter igång. Låter och kraxar.
Piper, precis som leksaker för barn. Ett pistolskott träffar en fågel, och fågeln faller.
Fåglarna kraxar högre och högre, som om det vore en fest.
Allt är dukat och klart det är bara att hugga in.
Kråkorna bråkar om vem som ska få mest av deras gamla vän. Efter några få minuter är det bara skallbenet och några ynka ben kvar. Och sedan lämnar åskmolnet av kråkor snabbare än dem kom dit. På väg till en annan plats. En efter en, utplånar dem världen. Men kanske främst sig själva.




Övriga genrer av Malina
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-04-21 22:00



Bookmark and Share


  Sebastian_
Tycker också om den här :)... Speglar i mina ögon sorgligt nog samhället vi lever i... sad but true.. men men, tummen upp!!!
2006-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Malina
Malina