Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Isolerad i helvetet?


Isolerad

Jag har AIDS
Jag har Influensa av 7 sorter
Jag känner yrsel dagligen
Och jag tål inte att äta eller dricka
Jag har Cancer i varannan kroppsdel
Jag har vattkoppor
Och alla könssjukdomar du kan tänka dig
Jag har även halsfluss
Jag har gulsot
Och daglig migrän
Min hjärna är invaderad av virus och äckliga kryp
Min njure är en trasig klump
och min lever är mindre än ett gruskorn
Jag är trasig
Mina vener är fulla av smutsigt blod
Mina tarmar är dubbelt så stora som dem borde vara
Jag har ledverk
Jag är sinnessjuk
Jag har tvångstankar
Jag mår fysiskt och psykiskt dåligt utan att ens känna ett piss
Jag har tumörer i min hjärna
Jag har stora hål i hjärtat
Och proppar i blodomloppet
Min kropp är undernärd
Men jag är samtidigt för fet
Mina ben är smala som pinnar
Och mina armar tjockare än däcken på en bil
Jag kan inte känna lukten av havet
Jag kan inte se dina vackra ögon
Och jag kan inte höra vågornas sus
Jag har amputerat bort alla fingrar och en halv hand
Jag kan inte känna smärta
Inte heller känslor överhuvudtaget
Jag känner mig morbid av alla doser av
Bedövningsmedel och annat skit
Jag kan inte röra mig ut sängen
Jag har ingen som kan träffa mig
Jag smittas ju
Jag är helt ensam
Ensam med mina sjukdomar
Jag får varje sjukdom som jag ser och rör

Så om jag inte kan gå, se, höra, lyssna, känna, träffa, smaka, tänka eller något mänskligt
Varför ska jag överhuvudtaget leva?




Övriga genrer av Malina
Läst 390 gånger
Publicerad 2006-04-21 23:44



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
Är det katastroftankar? Jag har levt med ett bröstcancerbesked i över en månad och har tagit bort mitt högra bröst, fick i dag reda på att jag ska in och ta bort lymfkörtlarna oxå och ev ta cellgifter,jag hade katastroftankar innan för saker som inte hade hänt, och i dag tänkte jag på att jag måste lägga energin på det som FAKTISKT händer på "riktigt" Kanske något för dig!? SPara dina krafter till livet! *kram*
2006-05-30

    Rimsmeden
Malina! Hur vet du att jag har vackra ögon..? Du kan ju inte se! Men om du vill vara riktigt säker på att de verkligen är vackra, måste du leva.
Mvh
2006-05-18

  jobby
De här en tung text, mycket stark!
Du döljer ingenting, du skriver ut allt de du tänker..
Sånt skrivande av texter gillar jag..
2006-04-26

  Rachel Roth
en hypokondrikers värsta mardröm nedtecknad
oerhört talande...stark!
2006-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Malina
Malina