Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gungat in våren

Ser gungan hänga där borta
i stadsparken

Går fram ser gungan hänga där
en stor plastbit och kedjor

Sätter mig försiktigt på gungan
dinglar lite lätt med benen
tar mina händer, kramar dom hårt
om dom kalla kedjorna
tar mina ben framåt och kroppen bakåt

Gungan är igång
det betyder att våren är här
för jag har ju gungat in våren
nu kan man höra fåglar kvittra
barn som leker utomhus
sommarn är snart här

för jag har ju gungat in våren.




Fri vers av Lilla trollet
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-04-22 15:17



Bookmark and Share


  Svante
En kort trevlig enkel text. En slags vårvälkomst-ritual i stil med när man tar fram balkongmöblerna :)
2006-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet