Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vid havets botten



som jag rör vid havets botten
slukas jag av natten
när spåren suddas ut

ett efter ett med den smältande snön

där isens kyla bränner hål
vaknar nu rosors doft




Fri vers av kath
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-04-22 21:16



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
än en gång känslan av att vi alla är ett
vilande i ett ständigt kretslopp

där det ena
avlöser det andra
2006-04-28
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath