Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miljonär

En förtrollande jungfru
det blir jag när jag ser dina ögon
och du blir som ett helgon
för jag är ju en miljonär
för jag har ju dig
du är min lilla skyddsängel..




Fri vers av Lilla trollet
Läst 269 gånger
Publicerad 2006-04-24 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet