Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var ligger skatten?

Jag försökte hata dig
Men jag klarade det inte
Jag är hopplöst förälskad i dig
Jag vet att det inte kan bli något

Jag har försökt att radera dina meddelanden
Men dom betyder så mycket för mig
Jag har försökt att få dig att förstå
Men du fattar ju inte
Jag har försökt att få dig att säga vad du känner
Men jag vet att du ljuger

Jag vill ha dig vid min sida
Men jag är rädd för närheten

Jag vill höra dig säga att du älskar mig
Men jag är för svag för att ta emot det

I 8 månader
Har du stått ut med mig
Visst har jag förändras
Är det förändringen som gjort
att du tagit avstånd?

Var jag bara en liten trasdocka
Som du kunde säga att du älskade
Som du kunde Störa på natten
Med samtal och sms
Och ja, jag älskade det
Det var du som höll mig vaken till fyra
fast jag skulle upp kl 7

MEN VAD FAN HÄNDE?
Jag var bara en docka.
Var ditt mål att få mig sårad och förstörd?
Sårad och förstörd precis som du
För att sen bara lämna mig
när ditt hjärta hade läkt

Men jag säger då det;
Det var värt allt besvär.
Även fast jag sitter och söker efter mer




Övriga genrer av Malina
Läst 285 gånger
Publicerad 2006-04-24 19:03



Bookmark and Share


  jobby
jag gillar ditt skrivande..
Man fattar vad du vill ha sagt..
Bra text!
2006-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Malina
Malina