Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

N N

 

det här är en berättelse om blåa tankar

en flicka av siden med för mycket sol i ögonen

fastnade på en kardborres yta och kom inte loss 

 

en

sekund

i taget 

 

varje kontraktion är tidlöst lång

 

 

en kvinna med pastellgula piller och

bland vargarna och barerna

torra löv och röda tankar som faller

för nära solen när

klockan i hjärtat slår mot undergång

 

ett

slag 

i taget

 

en sista gång




Fri vers av Elin S
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-04-24 20:12



Bookmark and Share


  Albert
du är omöjlig, jag menar duktig, på att uttrycka dig
alltid rolig att läsa
"blåa tankar"
"en flicka av siden"
"med för mycket sol i ögonen"
... får mig att tänka, känna...
2006-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S