Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stum av smärtans hand

Går där i natten så ensam
bland alla ljus på gatan
buskar och träd så täta ihop står
känner mig förföljd - ser skuggor
snurrar åt alla håll
som hela världen tittar på mig


Ser pojkar framför mig
med järnrör och rånarluvor
ni kommer fram - ber mig dra ner byxorna
kollar runt om det finns någon i närheten
säger nej och går där ifrån
helt skräckslagen - tittar inte bakåt
fortsätter framåt med darrande kropp
ramlar framåt hör stegen efter mig
försöker skrika - stum av smärtans hand


Ni gör det ni ska - går där ifrån
som ingenting har hänt
kryper ihop och bryter ihop
tar mig samman och beter mig som vanligt
som ingenting har hänt
men smärtan inom mig är odödlig
den kommer leva inom mig för evigt..




Fri vers av Lilla trollet
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-04-25 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet