Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev den här en natt då jag inte kunde sova...


ge mej...


ge mej blommor jag kan trampa på
ge mej ett bord jag kan välta omkull
ge mej en boll jag kan krossa ett fönster med
ge mej ett foto jag kan riva sönder
ge mej en fet svart penna jag kan kluddra med
ge mej ett träd jag kan hugga ner
ge mej en kudde jag kan slå på
ge mej ett glas jag kan slänga
ge mej en dörr jag kan smälla igen
ge mej en eld jag kan bränna mej i
ge mej någon jag kan skylla på
ge mej en anledning jag kan skrika för
ge mej en näsduk jag kan gråta i
ge mej en spegel jag kan förstöra
ge mej en toalett jag kan spy i
ge mej en kniv jag kan skära mej med
ge mej en höjd jag kan hoppa från




Fri vers av kyara
Läst 539 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-25 17:45



Bookmark and Share


  aol
det är mycket nu
2007-09-15

  Missi VIP
ja, jag brukar också ligga i sängen och skriva. superskönt. fast....det blir ganska slarvigt. men jag tycker din dikt är härlig. med härliga idéer..ja, du fattar... fast lägg till en sista rad: ge mig ett hjärta att krossa.
bara ett litet tips. :)
2006-04-25
  > Nästa text
< Föregående

kyara