Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig

Aldrig trodde jag
Att det skulle bli så här
Att det skulle bli du

Aldrig trodde jag
Att man kunde älska någon
Så som jag gör nu

Aldrig trodde jag
Att det skulle vara så svårt
Att släppa dig

Aldrig trodde jag
Att någon, någonsin
Kunde älska mig




Fri vers av lindblad
Läst 409 gånger
Publicerad 2006-04-27 12:50



Bookmark and Share


  Wäppling
Men jag kan också älska dig.
Mer än någon annan, tror jag :)<3

Grymt bra skrivet, gullet. Jag får tårar i ögonen.
2006-04-29
  > Nästa text
< Föregående

lindblad
lindblad